9/9・10 シェフ ソハン・アルワリアによるスペシャルディナーコース
9月9日・10日にシェフ ソハン・アルワリアさんによるスペシャルディナーイベントを開催します。

9th September
Cold appetizer : Fresh burrata salad and Parma ham.
Hot appetizer: southern fried chicken with honey and mustard sauce.
Fish: Blackened swordfish with lemon butter.
Meat: Beef tagliata with fresh porcini mushrooms.
Jambalaya
Dessert: New Orleans bread pudding
Dessert: Semifreddo cassata
Coffee.
Price : Yen 11000 par person including tax & service.
All the listed wines bottles in the wine menù will be discounted of 30 %.
10th September
Cold appetizer: fresh marinated salmon tartare Hot appetizer: Sausage ‘n chicken gumbo soup Fish: shrimps eutouffe Meat : blackened steak Risotto funghi porcini Dessert: banana fosters Dessert: fresh fruit aspic Coffe
お値段:おひとり様11,000円(税込)
ワインリストのボトル注文は30%オフとなります。
シェフ ソハン・アルワリアさんは以前麻布十番でニューオリンズ料理店を営んでいました。今はインドの北ゴアへ移住し、レストランをオープンしています。アルワリアさんが直々に来日し、スペシャルディナーを振舞います!
コシモ・ルカともに皆様のお越しをお待ちしております!