9/9・10 シェフ ソハン・アルワリアによるスペシャルディナーコース

9月9日・10日にシェフ ソハン・アルワリアさんによるスペシャルディナーイベントを開催します。

9th September

Cold appetizer : Fresh burrata salad and Parma ham.

Hot appetizer: southern fried chicken with honey and mustard sauce.

Fish: Blackened swordfish with lemon butter.

Meat: Beef tagliata with fresh porcini mushrooms.

Jambalaya

Dessert: New Orleans bread pudding

Dessert: Semifreddo cassata

Coffee.

Price : Yen 11000 par person including tax & service.

All the listed wines bottles in the wine menù will be discounted of 30 %.

10th September

Cold appetizer: fresh marinated salmon tartare Hot appetizer: Sausage ‘n chicken gumbo soup Fish: shrimps eutouffe Meat : blackened steak Risotto funghi porcini Dessert: banana fosters Dessert: fresh fruit aspic Coffe

お値段:おひとり様11,000円(税込)

ワインリストのボトル注文は30%オフとなります。

シェフ ソハン・アルワリアさんは以前麻布十番でニューオリンズ料理店を営んでいました。今はインドの北ゴアへ移住し、レストランをオープンしています。アルワリアさんが直々に来日し、スペシャルディナーを振舞います!

コシモ・ルカともに皆様のお越しをお待ちしております!

​Latest news
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square